Qui som

La firma ATT ASSESSORS neix el 1.999, a Balaguer, fruït de l’associació de diversos professionals de reconeguda experiència en l’àmbit de l’assessorament empresarial i jurídic.

Posteriorment, a l’any 2.009, i coincidint amb el 10è aniversari del despatx, es decideix realitzar una important ampliació de les oficines, a fi de poder oferir als nostres clients unes instal·lacions més modernes, espaioses i tecnològicament avançades, fent possible, alhora, la màxima confidencialitat quan ens visiten per qualsevol consulta o assumpte.

Aquells professionals que van fundar la companyia, compartien uns principis que identifiquen el nostre despatx, com són la màxima formació i preparació professional, i la prestació d’un servei integral, personalitzat i continu als nostres clients. D’aquesta forma podem garantir a cadascun dels nostres clients, ja siguin empreses, societats, empresaris i professionals autònoms, o particulars, la millor solució a cada cas concret, aconseguint així optimitzar al màxim els seus recursos econòmics.

Per tal de poder oferir aquest servei multidisciplinar, ATT ASSESSORS s’estructura en diverses àrees de pràctica professional, cadascuna de les quals està dirigida i coordinada personalment per un dels socis del despatx, i integrada per un equip humà especialitzat en la matèria corresponent.

 

© Copyright 2011 ATT assessors   |   C/ Barcelona, 69 - 71 · 25600 Balaguer (La Noguera) · Tel 973 443 505 · Fax 973 443 622   |   Avís legal   |   Protecció de dades