Avís legal

 

Els termes i condicions que a continuació s’indiquen regulen l’accés i l’ús de la direcció URL www.attassessors.com, en endavant LA WEB, titularitat del Despatx professional ATT ASSESSORS LEGALS I TRIBUTARIS, S.L., en endavant ATT ASSESSORS, amb domicili social al Carrer Barcelona, 69, baixos, C.P. 25600, de Balaguer (Lleida), amb C.I.F. B25432717, i direcció de correu info@attassessors.com.

Per a utilitzar la present web, l’USUARI té que acceptar els següents termes i condicions, o en cas contrari, abstenir-se del seu ús i abandonar la mateixa immediatament.

1.- OBJECTE DELS SERVEIS PRESTATS

A través d’aquesta WEB, ATT ASSESSORS possibilita a l’USUARI accedir a tota classe d’informació relacionada amb els serveis que ofereix el Despatx.

ATT ASSESSORS es reserva el dret de modificar, limitar o cancel·lar les presents condicions en qualsevol moment, així com qualsevol avís legal, directriu, reglament d’ús, política de privacitat, etcètera, respectant en tot moment la legislació vigent. Les noves condicions seran aplicables als USUARIS des del mateix moment en que aquestes estiguis accessibles a LA WEB. ATT ASSESSORS li recomana que consulti periòdicament les condicions d’ús per conèixer en tot moment els termes que se li apliquen.

2.- CONDICIONS Y OBLIGACIONS DELS USUARIS

El sols fet d’accedir i utilitzar LA WEB, així com tot o part del seu contingut i serveis, implica l’acceptació, sense reserves, de les presents condicions generals, i és per això que s’atribueix a totes les persones que hi accedeixin la condició d’USUARI.

Si l’USUARI no accepta les presents Condicions d’Ús, haurà d’abstenir-se d’accedir i/o utilitzar els continguts i serveis que ofereix ATT ASSESSORS en la mateixa.

Obligacions dels USUARIS:

 1. L’USUARI es compromet a utilitzar la present WEB, els seus serveis, els continguts oferts i aquestes Condicions d’Ús de conformitat amb la Llei, la moral, les bones costums i l’ordre públic, de forma diligent, correcta i lícita.

 

 1. L’USUARI s’obliga a custodiar diligentment i mantindre en secret el nom d’usuari i la contrasenya utilitzada a LA WEB i a assumir les conseqüències o perjudicis econòmics soferts per la falta de diligència de la custodia d’aquests. L’USUARI notificarà a ATT ASSESSORS, de forma immediata i per qualsevol dels mitjans facilitats en les presents Condicions d’Ús, de qualsevol pèrdua o accés no autoritzat per part de tercers a la seva contrasenya o número de compte. En aquest sentit, l’USUARI s’obliga a no falsejar la seva identitat fent-se passar per una tercera persona o introduint dades que no l’identifiquen com persona física, inclosa la fotografia que eventualment pogués pujar al website, que haurà d’identificar-lo com persona, comprometent-se a no utilitzar una imatge, els drets de propietat intel·lectual de la mateixa no li pertanyin.

 

 1. L’USUARI s’obliga a respectar en tot moment els drets de tercers, per la qual cosa es compromet a no utilitzar el present lloc web per a realitzar comentaris injuriosos o calumniosos o aquells que poguessin suposar atemptats contra l’honor, la intimitat o la pròpia imatge de terceres persones.

 

 1. L’USUARI s’obliga a no remetre publicitat de cap classe o a realitzar comunicacions amb fins de naturalesa comercial o publicitària en els espais de LA WEB habilitats per a que els visitants deixin els seus comentaris. ATT ASSESSORS es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri que incompleixin aquesta regla o qualsevol altra. L’USUARI reconeix i accepta que ATT ASSESSORS es reserva el dret de cancel·lar els comptes que hagin obert usuaris que hagin incomplert qualsevol de les obligacions o termes d’aquesta pàgina web, sense tenir l’obligació de notificar aquest extrem a l’USUARI infractor.

Menors d’edat

Els USUARIS menor d’edat podran utilitzar LA WEB, així com tots els seus continguts i serveis, sempre que tinguin el consentiment dels seus progenitors, tutors o representants legals. ATT ASSESSORS entén que el menor té l’autorització d’aquests pel sol fet de l’accés del menor a LA WEB.

3.- RESPONSABILITAT D’ATT ASSESSORS

ATT ASSESSORS no es farà responsable, ni directa ni subsidiàriament de:

 1. La qualitat del servei, la velocitat d’accés, el correcte funcionament ni la disponibilitat ni continuïtat de funcionament del portal
 2. La informació introduïda per usuaris, col·laboradors i terceres persones.
 3. Els danys que es puguin causar en els equips dels USUARIS per la utilització del portal.
 4. L’incompliment de la Llei, la moral i les bones costums generalment acceptades o l’ordre públic com a conseqüència de la transmissió, difusió, emmagatzematge, posada a disposició, recepció, obtenció o accés als continguts.
 5. La infracció dels drets de propietat intel·lectual i industrial, dels drets a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la imatge de les persones (fotografies), dels drets de propietat o de qualsevol altra naturalesa, pertanyents a un tercer com a conseqüència de la transmissió, difusió, emmagatzematge, posada a disposició, recepció, obtenció o accés als continguts.
 6. Els enllaços i hipertext que possibiliten, a través de LA WEB, accedir a l’USUARI a prestacions i serveis oferts per tercers, no pertanyen ni es troben sota el control d’ATT ASSESSORS; no serà responsable ni de la informació que s’hi contingui ni de qualsevol efecte que es pogués derivar d’aquesta informació.
 7. Els vicis i defectes de tota classe dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats o posats a disposició.

ATT ASSESSORS es reserva el dret d’eliminar qualsevol contingut aportat pels USUARIS, ja sigui perquè consideri que atempta contra els seus drets, contra drets de tercers, o per qualsevol altre motiu que consideri fonamentat.

Si vostè considera que els seus drets estan sent vulnerats a LA WEB, per favor posi’s en contacte amb ATT ASSESSORS a la direcció de correu info@attassessors.com.

4.- PROPIETAT INTEL·LECTUAL

La present pàgina web es troba protegida per les lleis nacionals i internacionals de Propietat Intel·lectual i Industrial, per la qual cosa es prohibeix la reproducció, distribució, comunicació pública, posada a disposició i transformació de la mateixa i/o de qualsevol dels seus elements, en els que s’inclouen de manera enunciativa i no taxativa, textos, imatges, marques, gràfics, logotips, botons, arxius de software, combinacions de colors, així com la estructura, selecció, ordenació i presentació dels seus continguts, sense perjudici dels drets que terceres persones poguessin tindre sobre qualsevol dels elements de la mateixa.

Per tant, queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o radiodifusió, total o parcial, de la informació continguda en aquestes pàgines i LA WEB, qualsevol que fos la finalitat i el mitjà utilitzat per a dur-ho a terme.

Mitjançant l’acceptació d’aquestes condicions, l’USUARI que introdueixi ressenyes o comentaris en qualsevol de les sub-pàgines de LA WEB, accepta cedir a ATT ASSESSORS, amb la facultat de cessió a tercers, sense limitació territorial ni temporal i sense cap tipus de contraprestació, els drets d’explotació sobre el referit comentari o ressenya, havent de respectar ATT ASSESSORS, en tot moment, els drets morals de l’USUARI.

Si vostè considera que els drets de propietat intel·lectual, industrial o d’imatge estan sent vulnerats a LA WEB , per favor posi’s en contacte amb ATT ASSESSORS a la direcció de correu info@attassessors.com

5.- LEGISLACIÓ

El present Avís Legal es regeix en tots i cadascun dels seus extrems per la Llei espanyola.


 


Política de galetes

Que es una cookie?
Una galeta —o cookie en anglès— és un fitxer que es descarrega al teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la manera en què faci servir el seu equip, poden utilitzar-se per a reconèixer l’usuari.

Quins tipus de galetes utilitzem?
Tot seguit farem una classificació de les galetes en funció de tota una sèrie de categories. No obstant això, cal tenir en compte que una mateixa galeta pot estar inclosa en més d'una categoria.

Categoria 1.
Segons qui sigui la identitat que gestiona l'equip, podem diferenciar:

 • Galetes pròpies: són aquelles que s'envien al dispositiu de l'usuari gestionat exclusivament per nosaltres per al millor funcionament del lloc web.
 • Galetes de tercers: són aquelles que s'envien al dispositiu de l'usuari des d'un equip o domini que no és gestionat per nosaltres sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes a través de les galetes.

Categoria 2.
Segons el termini de temps que estiguin actives les galetes, poden ser:

 • Galetes de sessió: dissenyades per a obtenir i emmagatzemar dades mentre l'usuari accedeix a una pàgina web. S’acostumen a emprar per a emmagatzemar informació que tan sols interessa conservar per a la prestació del servei sol·licitat per l’usuari en un sol cop (per exemple, una llista de productes adquirits).
 • Galetes persistents: són un tipus de galetes en què les dades continuen emmagatzemades al terminal i s’hi pot accedir i tractar-les durant un període de temps definit. Tenen data d'eliminació. Es fan servir, por exemple, en el procés de compra o registre per a evitar haver d’introduir les dades personals constantment.

Categoria 3.
Segons la seva finalitat, hi ha:

 • Galetes de registre: quan l'usuari accedeix a una pàgina web i inicia una sessió s'instal·la una galeta pròpia i temporal per a què el navegador pugui navegar per la zona d'usuari sense haver d’introduir les dades constantment.
 • Galetes d'anàlisis: serveixen per a estudiar el comportament dels usuaris de manera anònima en navegar pel nostre web. Així podrem conèixer els continguts més vistos, el nombre de visitants, etc. Aquesta informació serà emprada per a millorar l'experiència de navegació i optimitzar els nostres serveis. Poden ser pròpies, però també de tercers. Entre aquestes darreres hi ha les galetes de Google Analytics.

Configuració, consulta i desactivació de galetes
Pots permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades al teu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat a l'ordinador:

Google Chrome des de http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647
Apple Safari des de http://support.apple.com/kb/ph5042
Internet Explorer des de http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9
Mozilla Firefox des de http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we
Opera de des http://help.opera.com/Windows/11.50/es-ES/cookies.html

Tot allò que fa referència a les galetes de Google, tant analítiques com publicitàries, així com de la seva administració i configuració, es pot consultar a:

http://www.google.es/intl/es/policies/technologies/types/
http://www.google.es/policies/technologies/ads/
https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Si decideixes deshabilitar les galetes no podrem oferir-te alguns dels nostres serveis com ara romandre identificat.

Actualització de galetes
Les galetes de www.attassessors.cat poden ser actualitzades, per la qual cosa t’aconsellem que revisis la nostra política de galetes de manera periòdica.

 

© Copyright 2011 ATT assessors   |   C/ Barcelona, 69 - 71 · 25600 Balaguer (La Noguera) · Tel 973 443 505 · Fax 973 443 622   |   Avís legal   |   Protecció de dades